Teste organisme modificate genetic

Extinderea suplimentară a regiunilor OMG plantate comercial crește nevoia de testare și analiză de către companiile care produc produse alimentare, furaje sau semințe. Un program de testare atent conceput va asigura companiile respectarea reglementărilor stricte în timp util și eficient, păstrând în același timp clienții în siguranță și liniștiți.

Situațiile de aprobare asincrone, în care un OMG este aprobat pentru comercializare într-o țară în comparație cu o altă țară, au un impact asupra valorii de piață și a comercializării unui produs. Astfel, este important să cunoaștem situația omologării OMG a țării de origine a materiilor prime, precum și situația de reglementare a țării în care produsele finale vor fi introduse pe piață.

Cum vă poate ajuta ICA R&D:

ICA R&D oferă clienților un serviciu unic în domeniul testării OMG. Serviciile noastre de testare și serviciile de consultanță te vor ajuta să identifici programul de testare potrivit pentru nevoile tale. Oferim metode testate în timp, solide și fiabile și o cunoaștere unică a pieței.

ICA R&D operează laboratoare de ultimă generație în toate zonele majore de plantare a OMG. Grupul nostru de cunoștințe și expertiză inegalabil în domeniile de analiză și consultanță ne permite să ajutăm clienții să aleagă programul de testare potrivit pentru nevoile lor particulare și să dezvolte strategii analitice personalizate.

Serviciile noastre de testare:

  • Personalul nostru tehnic cu experiență oferă un portofoliu complet care cuprinde sectoarele din industria agricolă și alimentară: servicii analitice si consultanță. Acest lucru nu numai că acordă cea mai mare siguranță și fiabilitate posibilă clienților noștri, dar oferă și avantaje valoroase în timp și costuri.
  • Serviciile noastre analitice cuprind întreaga gamă de teste – de la screening și identificare la cuantificarea precisă a componentelor urme ale materialului. Laboratorul noastre de testare OMG oferă cele mai scurte perioade de transformare standard, precum și servicii exprese (chiar și comunicarea rezultatelor în aceeași zi).

Metode de testare:

  • Organismele modificate genetic sunt detectabile cu diferite metode, inclusiv testarea proteinelor și testarea calitativă și cantitativă a ADN-ului.
  • ICA R&D este specializată în analiza ADN calitativă și cantitativă cu PCR și oferă cel mai complet portofoliu pentru analiza alimentelor, furajelor și semințelor.

Experiența noastră în prepararea eșantionului de materiale complexe și testarea cu PCR calitativ și cantitativ, face din ICA R&D un partener calificat pentru determinarea conținutului de OMG în alimente, furaje și semințe. Laboratoarele noastre sunt acreditate conform ISO 17025 și respectă standardele ridicate ale sistemelor noastre interne de management al calității.

Vizualizati brosura OMG-uri

Cele mai comune teste si servicii

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Toate testele si serviciile oferite

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Contactati-ne pentru servicii de cercetare si dezvoltare personalizate.

Consultanta de specialitate in materie de calitate si siguranta a produselor.

Inspectie si audit de specialitate in domeniul productiei de alimente

Oportunitati de instruire si dezvoltare intr-un laborator cu dotare moderna

Centru stiintific de cercetare si dezvoltare.