Teste adn

ADN-ul rezidual sau ADN-ul celulelor gazdă poate fi lăsat inadvertent pe produse în timpul fabricației. Este esențial ca producătorii să se asigure că nu a avut loc nici o contaminare pentru siguranța clienților lor.

ICA R&D are mai mult de 10 ani de experiență în testarea ADN cu celule gazdă reziduale, oferind servicii de la dezvoltarea testului până la testarea de rutină într-un mediu care respectă GMP, dacă este necesar. Asigurăm siguranța produselor prin oferirea de servicii de testare de o calitate tehnică deosebită și rigoare de reglementare.

În calitate de lider global în testarea OMG, ICA R&D cunoaște profund profunzimea extracției ADN-ului dintr-o mare varietate de matrici și a stabilit standarde în dezvoltarea testelor PCR și testarea de rutină în domeniul OMG.

ADN-ul celulelor gazdă reziduale, care este purificat din diferite sisteme de celule gazdă, poate fi prezent în toate produsele din industria alimentară, furajară, chimică și biofarmaceutică. Testarea ADN-ului cu celule gazdă reziduale a acestor produse este relevantă în contextul evaluării și aprobării științifice a riscurilor. ICA R&D este partenerul tău ales pentru detectarea și cuantificarea ADN-ului celulelor gazdă reziduale din produsul tău pentru asigurarea calității sau studiile de eliminare a ADN-ului în procesul de producție.

Produse relevante:

  • Alimente și furaje
  • Vitamine
  • Aminoacizi
  • Enzimele
  • Lapte și produse lactate

Pentru mai multe informatii, puteti lua oricand legatura cu un reprezentant ICA R&D, pentru a va pune la dispozitie toate informatiile necesare si a va indruma in alegerea setului de analize de care aveti nevoie ca apoi  sa va putem face o oferta de servicii potrivite situatiei si produsului dumneavoastra.