Teste ADN

ADN-ul rezidual sau ADN-ul celulelor gazdă poate fi lăsat inadvertent pe produse în timpul fabricației. Este esențial ca producătorii să se asigure că nu a avut loc nici o contaminare pentru siguranța clienților lor.

ICA R&D are mai mult de 10 ani de experiență în testarea ADN cu celule gazdă reziduale, oferind servicii de la dezvoltarea testului până la testarea de rutină într-un mediu care respectă GMP, dacă este necesar. Asigurăm siguranța produselor prin oferirea de servicii de testare de o calitate tehnică deosebită și rigoare de reglementare.

În calitate de lider global în testarea OMG, ICA R&D cunoaște profund profunzimea extracției ADN-ului dintr-o mare varietate de matrici și a stabilit standarde în dezvoltarea testelor PCR și testarea de rutină în domeniul OMG.

ADN-ul celulelor gazdă reziduale, care este purificat din diferite sisteme de celule gazdă, poate fi prezent în toate produsele din industria alimentară, furajară, chimică și biofarmaceutică. Testarea ADN-ului cu celule gazdă reziduale a acestor produse este relevantă în contextul evaluării și aprobării științifice a riscurilor. ICA R&D este partenerul tău ales pentru detectarea și cuantificarea ADN-ului celulelor gazdă reziduale din produsul tău pentru asigurarea calității sau studiile de eliminare a ADN-ului în procesul de producție.

Produse relevante:

  • Alimente și furaje
  • Vitamine
  • Aminoacizi
  • Enzimele
  • Lapte și produse lactate

Pentru mai multe informatii, puteti lua oricand legatura cu un reprezentant ICA R&D, pentru a va pune la dispozitie toate informatiile necesare si a va indruma in alegerea setului de analize de care aveti nevoie ca apoi  sa va putem face o oferta de servicii potrivite situatiei si produsului dumneavoastra.

Cele mai comune teste si servicii

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Toate testele si serviciile oferite

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Contactati-ne pentru servicii de cercetare si dezvoltare personalizate

Consultanta de specialitate in materie de calitate si siguranta a produselor.

Inspectie si audit de specialitate in domeniul productiei de alimente

Oportunitati de instruire si dezvoltare intr-un laborator cu dotare moderna

Centru stiintific de cercetare si dezvoltare.