Testarea calitatii alimentelor pentru sugari si copii

Bebelușii și copiii mici merită hrana pentru copii de cea mai înaltă calitate disponibilă, iar parlamentarii recunosc că trebuie luate precauții speciale pentru a le asigura siguranța datorită greutății lor corporale și a sensibilității crescute. Testarea analitică a alimentelor pentru bebeluși de către ICA R&D va asigura respectarea acestor reglementări stricte.

Reziduurile toxice care pot rezulta din cultivare sau producție trebuie reduse considerabil mai mult la produsele alimentare pentru copii decât în ​​cazul altor produse alimentare. Reglementările guvernamentale și reglementările dietetice definesc cerințe nutritive specifice și limite pentru contaminanți care sunt mult sub cele convenționale.

Alimentele cultivate organic vor fi adesea folosite pentru acest grup de consumatori, în special pentru a restricționa reziduurile de pesticide în timpul producției. Alți contaminanți, cum ar fi metale grele și micotoxine, deși influențează prin condiții de cultivare și depozitare, sunt mai dificil de reglat și sunt susceptibile de fluctuații mari.

  • fructe si legume
  • suc de fructe
  • carne și produse din carne
  • cereale si produse din
  • lactate
  • nuci și fructe uscate
  • ceai
  • si multe altele

ICA R&D oferă o varietate de analize, inclusiv testarea micotoxinelor, testarea migrației (de exemplu, ambalarea primară și secundară), analiza reziduurilor și contaminanților, testarea pesticidelor, testarea alergenilor (de origine vegetală sau de origine animală), testarea OMG și analiza microorganismelor, cum ar fi bacteriile legate de igienă și microorganismele de stricare.

Testăm pentru organismele și germenii indicatori care includ organisme indicatoare, bacterii patogene și toxinele lor. De asemenea, oferim analize microscopice, teste cu inhibitori, teste de sterilitate și verificări de igienă.

În plus, ICA R&D poate testa ingrediente si nutrienți precum: calorii, proteine, carbohidrați, grăsimi, zahăr, acizi grași, fibre, sodiu, apă, cenușă, vitamine, minerale, aditivi, etc.

Pentru mai multe informatii, puteti lua oricand legatura cu un reprezentant ICA R&D, pentru a va pune la dispozitie toate informatiile necesare si a va indruma in alegerea setului de analize de care aveti nevoie ca apoi  sa va putem face o oferta de servicii potrivite situatiei si produsului dumneavoastra.

Our most common tests & services

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

All our tests & services

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Contactati-ne pentru servicii de cercetare si dezvoltare personalizate

Consultanta de specialitate in materie de calitate si siguranta a produselor.

Inspectie si audit de specialitate in domeniul productiei de alimente

Oportunitati de instruire si dezvoltare intr-un laborator cu dotare moderna

Centru stiintific de cercetare si dezvoltare.