Încă de la începuturi, institutul a avut menirea de a desfăşura activităţi suport pentru dezvoltarea industriei alimentare

Back to Articole

ICA Research & Development este o companie care îmbină cu succes tradiţia cercetării ştiinţifice româneşti în domeniul alimentar cu noutatea celor mai performante tehnici de laborator.

Încă de la începuturi, institutul a avut menirea de a desfăşura activităţi suport pentru dezvoltarea industriei alimentare româneşti. În prezent activitatea institutului se axează atât pe fundamentarea ştiinţifică şi testarea tehnologică la scară pilot a unor noi tehnologii şi concepte ce ţin de ştiinţele alimentaţiei, cât şi pe testarea unor produse deja existente, cu scopul de asigura consumatorului obişnuit un aliment sigur şi corespunzător nevoilor nutriţionale actuale. Astfel, ICA Research & Development reuşeşte să acopere întreaga gamă de servicii ştiinţifice, tehnice şi tehnologice necesare atât consumatorului obişnuit cât, mai ales, producătorilor, procesatorilor, comercianţilor, importatorilor şi exportatorilor de produse alimentare.

Share this post

Back to Articole