Analiza organoleptica

Analiza senzorială este o disciplină științifică care aplică principii ale proiectării experimentale și analizei statistice la utilizarea simțurilor umane (vedere, miros, gust, atingere și auz) în scopul evaluării produselor de consum. Aducem o experiență de peste 30 de ani în cercetarea senzorială pentru a ajuta grupurile de cercetare și dezvoltare, marketerii, echipele de vânzări și producătorii să își optimizeze caracteristicile produsului.

Oferim testare senzorială pe toate matricile de produse alimentare, cum ar fi:

  • Produse lactate
  • Carne si produse cu carne
  • Cereale si produse din cereale
  • Fructe si legume
  • Oua si produse cu din oua
  • Produse dulci (ciocolata, miere, prajituri, etc.)
  • Uleiuri si grasimi
  • Fructe cu coaja lemnoasa si fructe uscate
  • Condimente
  • Peste si fructe de mare
  • Ceai si cafea
  • Ape si bauturi, etc.

Analize organoleptice:

  • Aspect
  • Aroma
  • Consistenta
  • Culoare
  • Gust
  • Miros
  • Proportii componente
  • Forme si dimensiuni
  • Corpuri straine
  • Infestare
  • Impuritati, etc.

Pentru mai multe informatii, puteti lua oricand legatura cu un reprezentant ICA R&D, pentru a va pune la dispozitie toate informatiile necesare si a va indruma in alegerea setului de analize de care aveti nevoie ca apoi  sa va putem face o oferta de servicii potrivite situatiei si produsului dumneavoastra.

Our most common tests & services

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

All our tests & services

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.