Analiza organoleptica

Analiza senzorială este o disciplină științifică care aplică principii ale proiectării experimentale și analizei statistice la utilizarea simțurilor umane (vedere, miros, gust, atingere și auz) în scopul evaluării produselor de consum. Aducem o experiență de peste 30 de ani în cercetarea senzorială pentru a ajuta grupurile de cercetare și dezvoltare, marketerii, echipele de vânzări și producătorii să își optimizeze caracteristicile produsului.

Oferim testare senzorială pe toate matricile de produse alimentare, cum ar fi:

  • Produse lactate
  • Carne si produse cu carne
  • Cereale si produse din cereale
  • Fructe si legume
  • Oua si produse cu din oua
  • Produse dulci (ciocolata, miere, prajituri, etc.)
  • Uleiuri si grasimi
  • Fructe cu coaja lemnoasa si fructe uscate
  • Condimente
  • Peste si fructe de mare
  • Ceai si cafea
  • Ape si bauturi, etc.

Analize organoleptice:

  • Aspect
  • Aroma
  • Consistenta
  • Culoare
  • Gust
  • Miros
  • Proportii componente
  • Forme si dimensiuni
  • Corpuri straine
  • Infestare
  • Impuritati, etc.

Pentru mai multe informatii, puteti lua oricand legatura cu un reprezentant ICA R&D, pentru a va pune la dispozitie toate informatiile necesare si a va indruma in alegerea setului de analize de care aveti nevoie ca apoi  sa va putem face o oferta de servicii potrivite situatiei si produsului dumneavoastra.

Our most common tests & services

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

All our tests & services

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Contactati-ne pentru servicii de cercetare si dezvoltare personalizate.

Consultanta de specialitate in materie de calitate si siguranta a produselor.

Inspectie si audit de specialitate in domeniul productiei de alimente

Oportunitati de instruire si dezvoltare intr-un laborator cu dotare moderna

Centru stiintific de cercetare si dezvoltare.