Testarea calitatii carnii si produselor cu carne

Carnea materie prima si mai ales produsele fabricate cu ajutorul acesteia  reprezinta  una dintre bazele alimentatiei rationale a majoritatii populatiei si, in mod direct, industria de obtinere si procesare a carnii – unul dintre sectoarele cele mai importante ale industriei alimentare. Astfel , importanta monitorizarii aspectelor fizico-chimie, microbiologice, a autenticitatii, a contaminarii si nu in ultimul rand a aspectelor organoleptice devine o prioritate pentru orice producator, procesator sau vanzator al acestor produse.

ICA R&D a dezvoltat si acreditat metode cu ajutorul carora poate oferi producatorilor, procesatorilor si consumatorilor intreg setul de analize necesare realizarii acestor teste.

Plecand de la analiza organoleptica si trecand prin analizele uzuale de chimie si microbiologie (verificarea conformitatii cu legislatia in vigoare), laboratoarele ICA R&D pot oferi tuturor partenerilor sai analize complexe, ce tin de autenticitatea produsului, de depistarea fraudei alimentare, a alergenilor si chiar de contaminarea intenionata a produselor alimentare si care sustin dezvoltarea procesatoilor in confomitate cu cele mai noi standarde nationale si internationale

Our most common tests & services

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

All our tests & services

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.