Testarea calitatii carnii si produselor cu carne

Carnea materie prima si mai ales produsele fabricate cu ajutorul acesteia  reprezinta  una dintre bazele alimentatiei rationale a majoritatii populatiei si, in mod direct, industria de obtinere si procesare a carnii – unul dintre sectoarele cele mai importante ale industriei alimentare. Astfel , importanta monitorizarii aspectelor fizico-chimie, microbiologice, a autenticitatii, a contaminarii si nu in ultimul rand a aspectelor organoleptice devine o prioritate pentru orice producator, procesator sau vanzator al acestor produse.

ICA R&D a dezvoltat si acreditat metode cu ajutorul carora poate oferi producatorilor, procesatorilor si consumatorilor intreg setul de analize necesare realizarii acestor teste.

Plecand de la analiza organoleptica si trecand prin analizele uzuale de chimie si microbiologie (verificarea conformitatii cu legislatia in vigoare), laboratoarele ICA R&D pot oferi tuturor partenerilor sai analize complexe, ce tin de autenticitatea produsului, de depistarea fraudei alimentare, a alergenilor si chiar de contaminarea intenionata a produselor alimentare si care sustin dezvoltarea procesatoilor in confomitate cu cele mai noi standarde nationale si internationale

Cele mai frecvente teste si servicii ale noastre

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Toate testele si serviciile oferite

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Contactati-ne pentru servicii de cercetare si dezvoltare personalizate.

Consultanta de specialitate in materie de calitate si siguranta a produselor.

Inspectie si audit de specialitate in domeniul productiei de alimente.

Oportunitati de instruire si dezvoltare intr-un laborator cu dotare moderna

Centru stiintific de cercetare si dezvoltare.