Materiale de constructii pentru Industria Alimentara

Ambalarea joacă zilnic mai multe roluri: acest lucru trebuie luat în considerare deja în faza de proiectare, deoarece trebuie să asigure calitatea și siguranța și un impact redus asupra mediului . Aceste cerințe se aplică în contexte alimentare, cosmetice sau farmaceutice și trebuie neapărat să fie testate și susținute de dovezi experimentale.

ICA R&D ajută clienții în selectarea și aplicarea soluției analitice corecte materiilor prime, intermediază pentru producție și produse finite pentru a se asigura că respectă rezultatul dorit și standardele naționale și internaționale de reglementare.

Echipa ICA R&D se bucură de experți si in aceasta ramura a alimentatiei si este capabilă să ofere sprijin clienților prin:

  • Asistență tehnică și legislativă pentru respectarea normelor comunitare și naționale,
  • Evaluarea documentației justificative (de exemplu, declarația de conformitate pentru contactul cu alimentele, etichetarea etc.) și redactarea protocoalelor analitice adecvate,
  • Evaluarea conformității cu listele pozitive de substanțe utilizate la producerea de materiale reglementate special (de exemplu, materiale plastice, hârtie, cauciuc etc.),
  • Tehnologii de vârf: noi metode de extracție și spectrometrie de masă de înaltă rezoluție, caracterizarea compușilor care nu sunt adăugați intenționat (NIAS).

Pentru mai multe informatii, puteti lua oricand legatura cu un reprezentant ICA R&D, pentru a va pune la dispozitie toate informatiile necesare si a va indruma in alegerea setului de analize de care aveti nevoie ca apoi  sa va putem face o oferta de servicii potrivite situatiei si produsului dumneavoastra.

Our most common tests & services

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

All our tests & services

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Analize, teste, audit, monitorizare.

Contactati-ne pentru servicii de cercetare si dezvoltare personalizate

Consultanta de specialitate in materie de calitate si siguranta a produselor.

Inspectie si audit de specialitate in domeniul productiei de alimente.

Oportunitati de instruire si dezvoltare intr-un laborator cu dotare moderna.

Centru stiintific de cercetare si dezvoltare.